Продукти на фокус

LVT винилови плочи

Винилови плочи Fatra Thermofix

Хетерогенни винилови настилки

Хетерогенна винилова настилка Fatra Novoflor Extra Grit

Акрилни спортни настилки

Акрилна настилка Courtsol Standing Plus 2 mm

Двоен под

Двоен под

Хетерогенни винилови настилки

Хетерогенна винилова настилка Fatra Dual

Хетерогенни винилови настилки

Хетерогенна винилова настилка Fatra Novoflor Standard

За компанията

Диас Флоринг развиваща се иновативна компания. Нашите усилия са насочени към създаване на среда, отговаряща на най-високи изисквания за функционалност, дълготрайност, безопасност и естетичност. Специализирани сме в проектиране, изграждане и поддържане на настилки в помещения с различно предназначение – обществени сгради, търговски обекти, хотели, медицински и технически сгради, училища, детски градини, промишлени обекти, спортни зали и др.
Диас Флоринг е дистрибутор на водещи производители на спортни и търговски настилки.

Прочети още

Услуги – проектиране, монтаж и изграждане на подови настилки

Екипите ще подберат най-подходящите материали и технологии и ще гарантират изпълнение според препоръките на производителя. За качествената и бърза работаразчитаме на опитни монтажни групи.

Диас Флоринг разчита на опита на доказани дизайнерии специалисти, които ще проектират всяка настилка според предназначението, експлоатационните изисквания и не на последно място, на естетиката на средата, който ще създаде.

Диас Флоринг извършва монтаж и обслужване на професионални подови настилкив нови строителни обекти, както и в помещения, подлежащи на реконструкция и модернизация. Доставяме всички необходими материали и консумативи.

Прочети още

Продуктов каталог с предлаганите от нас подови настилки

Dias Flooring предлага богат набор от подови настилки като – хетерогенни и хомогенни винилови настилки, LVT винилови плочи, линолеум, мокет и мокетни плочи, както и ламиниран и спортен паркет и други настилки подходящи за спорт на открито и закрито – винилови, каучукови, акрилни настилки и изкуствена трева.

Разгледай каталога