Виниловите плочи – разнообразие в офиса

Виниловите плочи /разнообразие в офиса/

Съвременните модели винилови плочи предлагат големи предимства за най-различни офис пространства. Те могат да имитират естествения вид на подовата настилка от твърда дървесина, поради което стават все по-популярни за направата на настилки и в офис интериорите.

Осигуряването на вашия офис с подови настилки, които могат да издържат на големия пешеходен трафик, свързан с всеки търговски бизнес, е необходим компонент на всеки офис. Изборът на кои модели работят най-добре за вашия офис може да направи огромна разлика в цялостната естетика на вашата най-представителна бизнес точка.

Инсталирането на търговски луксозни винилови плочи във вашия офис може драстично да направи положителна разлика в цялостния вид и усещането на пространството. Това несъмнено ще помогне на вашите клиенти да се чувстват по-добре, когато посещават офиса ви и ще ги накара да искат да се връщат по-често.

Едно от предимствата на виниловите плочи е не само, че те са страхотен бюджетен вариант, но и предлагат много голям избор откъм визия. Принципно виниловите плочи се разделят на два вида: първите са така наречените плочи, защото имитират формата и визията на класическите керамични плочи, но в същността си са направени от pvc материя. Другият вид са ламелите или така наречените винилови дъски. Те пък наподобяват дългите паркетни ламели от естествена дървесина. Затова и като визия те се изпълняват да приличат досущ на класическия паркет когато е инсталиран.

Виниловите плочи - разнообразие в офиса

Плочи или ламели

Дали ще изберете винилови плочи или ламели не е само въпрос на вкус, но и на предназначение. Луксозните винилови плочи са сред най-престижните и фино създадени продукти в категорията винилови настилки и затова се наричат луксозни. Различната форма на плочките като размери променя визията на помещението.

Квадратните или правоъгълни луксозни винилови плочи създават една модернистична визия, докато дългите винилови планки (ламели) повече връщат към уюта и традицията. Така че изборът ще трябва да се направи според това каква визия искате да имате в офиса. Разлика има и в инсталацията, защото дългите ламели се инсталират по-бързо, а плочите изискват повече внимание, защото са по-малки като размер и подредбата трябва да се прави според даденостите на пространството.

Серията Plankit на Grabo,  която ви предлагаме с този линк всъщност предлага както модел плочи, така и модел на ламели. Така че да изберете по-удобния вариант за вашия офис и не само.

Виниловите плочи - разнообразие в офиса

Интериор и контрасти в офиса

Офис интериорът трябва да бъде визуално привлекателен. Няма нищо по-забележимо от подовата настилка, която не е привлекателна. Наличието на скучни и бледи подове наистина може да намали привлекателността на пространството – особено в търговска среда. Съвременните луксозни винилови плочи и ламели се предлагат в много различни цветове и често покритието създава цялостното впечатление за пространството.

Много лесно можете да създадете контрасти и баланси в интериора на офиса като изберете подовата настилка според останалата част на обзавеждането. Ако мебелите са по-тъмни, можете да изберете по-светъл винилов под, ако пък има повече светли мебели, тогава подът може да е се един нюанс по-тъмен. Ако имате затруднения при избора, можете да използва консултация с нашите експерти в Диас Флоринг.

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button