Две игрища с изкуствена трева в Црънча

Две игрища с изкуствена трева в Црънча

С удоволствие представяме успешния завършек на проекта за създаване на футболно игрище с изкуствена трева и многофункционална спортна площадка, в село Црънча на обща площ от 800 квадратни метра. Този амбициозен проект бе реализиран благодарение на сътрудничеството между две водещи компании – Diasflooring (доставка и монтаж на най-различни настилки и Dias Playground (доставка и монтаж на оборудване за площадки от най-различен тип), като всяка от тях изпълни своята роля: Diasflooring  достави изкуствената трева, а майсторските на Dias Playground реализираха монтажа.

С реализацията на този обект успешно спомогнахме за развитието на спорта и рекреацията в общността, като предоставихме две съвременни и качествени игрални площадки.

Изпълнение на задачата – създаване на футболно и баскетболно игрище с изкуствена трева

Една от ключовите части на проекта бе инсталирането на изкуствена трева, предоставяща идеални условия за футбол и баскетбол, без излишни разходи за бъдещите потребители на игрищата. Изкуствената тревна настилка се отличава с изключителна издръжливост и предоставя отлично покритие за спортните състезания и игри.

Екипът от професионалисти се грижеше за всеки етап на проекта, включително и за качественото полагане на изкуствената трева. Нашата цел беше да предоставим игрища, които не само отговарят на всички стандарти, но и се впишат хармонично в околната среда, предоставяйки комфорт и удоволствие на спортния опит.

Спортното игрище беше изпълнено с червена изкуствена трева, което го прави многофункционално и подходящо за различни спортове.То бе разчертано за волейбол, бадминтон, баскетбол, тенис, за да се подчертае вариативността на изкуствената настилка. В близост до игрището има и детски кът, така че мястото е атрактивно за спорт и за приятни часове от страна деца и възрастни.

Две игрища с изкуствена трева в Црънча

Футболното игрище беше оборудвано със зелена изкуствена трева, съобразена с характера на играта, предоставяйки отлични условия за мини футбол. Разполагайки и с обградена площ около двете игрища, успяхме не само да създадем функционални спортни пространства, но и да подобрим цялостния визуален облик на обекта. Гледката от игирщето към долината също е впечатляваща, което прави удоволствието от спортуването, още по-приятно. Около игрището бяха изградени пейки, така че и хората от селото освен да гледат мачовете, но и да отиват на мястото за отдих.

Две игрища с изкуствена трева в Црънча

Ако и вие имате подобни строителни предизвикателства или нужда от наши услуги, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем да реализирате вашите проекти.

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button