Изграждане на спортни настилки в училище в Етрополе

Изграждане на спортни настилки в училище в Етрополе

Изграждане на вътрешна и външна спортна настилка в училище в Етрополе

Компанията ни Dias Flooring играе ключова роля в успешната реализация на проект за изграждане на спортни настилки в училището в Етрополе. Специалистите от Dias Playgrounds поеха предизвикателството да създадат настилка както за вътрешен училищен салон, така и за външна игрална площадка с открит спортен обект. Дългогодишната ни работа обаче на специалисти в областта не само на спортните настилки, ни помогна да изберем най-подходящите продукти за конкретния обект.

След консултации с управлението на училището беше взето решение за използването на висококачествени материали за настилката. За вътрешния салон с площ 170 кв. метра бе избрана винилова настилка, предоставена от Diasflooring. За външната спортна площадка бе предпочетена акрилна настилка, покриваща площ от 100 кв. метра.

Изграждане на винилова настилка в салона

Виниловата настилка бе избрана поради изключителната си издръжливост и удобство за спортните игри, които се провеждат в салоните. Лесната поддръжка и почистване я правят идеален избор за такова пространство. В училищния салон вече може да се провеждат разнообразни спортни занимания, включително баскетбол, волейбол, хандбал и други физически упражнения.

Изграждане на спортни настилки в училище в ЕтрополеИзграждане на акрилна настилка при външната спортна площадка

Акрилната настилка представлява едно от най-ефективните решения за външни спортни обекти, особено тези, които изискват издръжливост и дълготрайност. Процесът на инсталация на акрилната настилка изисква по-сложна технология, за да се осигури не само издръжливост, но и защита на спортуващите. При конкретния обект, настилката се получи отлично както можете да видите от приложената снимка. Крайният резултат предлага отлично сцепление при игра на баскетбол, волейбол, при бягане и при изпълнение на най-различни упражнения. Екипът на Dias Playgrounds са майстори в изграждането на спортни настилки за площадки.

Изграждане на спортни настилки в училище в Етрополе

Качество и детайли

Dias Flooring и Dias Playgrounds разбират важността на качествените спортни настилки и каква роля те играят за развитието на училищния и масовия спорт. С внимание към детайлите и използване на висококачествени материали, ние сме готови да помогнем в създаването на идеално пространство за физическа активност и спорт. Ако имате подобни проекти или нужда от наши услуги, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем.

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button