Инсталация на винилова настилка във физкултурен салон в Белово

Инсталация на винилова настилка във физкултурен салон в Белово

Представяме успешното изпълнение на проект за полагане на винилова настилка във физкултурен салон в училището в град Белово. Този ключов проект е насочен към създаването на модерно и функционално пространство за физическа активност и спорт за учениците в общността.

Особености на обекта и инсталация на винилова настилка

Виниловата настилка, предоставена от Diasflooring, бе успешно инсталирана от опитният екип на Dias Playgrounds. Физкултурният салон с обща игрална площ от 220 квадратни метра изискваше внимателна инсталация на виниловата настилка, която не само е изключително издръжлива, но и предоставя идеални условия за спортни игри, тренировки и упражнения по различни видове спорт.

Процесът на полагане започна с премахването на стария под, след което субстратът бе подготвен, изравнен и почистен – готов за устойчивото настилане. Настилката бе инсталирана по стандартен начин, съгласно предписанията за инсталация на спортни винилови настилки.

Инсталация на винилова настилка във физкултурен салон в Белово

Предимства на винилова настилка за училищни спортни салони

Виниловият под се отличава с изключителна устойчивост на натоварвания и лесна поддръжка, което го прави перфектен избор за физкултурни салони. Не на последно място, виниловата настилка предлага разнообразие от дизайни и цветове, което позволява персонализация на пространството и създаване на вдъхновяваща обстановка за тренировки.

В случая със салона в град Белово, бе избрана синя винилова настилка, която съчетава функционалност с елегантен визуален ефект. След инсталацията, тя бе разчертана така, че да поддържа игра на баскетбол, волейбол, хандбал, минифутбол и други спортове.

Инсталация на винилова настилка във физкултурен салон в Белово

Dias Playgrounds и Diasflooring продължават успешната си колаборация в създаването на практични, ефективни, сигурни и издръжливи спортни площи. Не се колебайте да се свържете с нас за проекти, които изискват специфични настилки, както вътрешни, така и външни.

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button