Инсталация на каучукови плочки на тераса при детска градина

Инсталация на каучукови плочки на тераса при детска градина

Екипът на Dias Flooring като доставчик на подови настилки и майсторите на Dias Playgrounds успешно реализираха проект на детски център в София, за полагане на каучукова настилка намираща се при един от входовете на самия обект. Качеството на предоставените от DiasFlooring каучукови плочи беше един от ключовите фактори за успешната реализация на проекта.

Особености на обекта и цел

Терасата е с обща площ от 82 кв. метра. Цел: полагане на каучукови плочки в червено и черно за създаване на детска площадка за игра и събирания на открито.

Изпълнение на инсталацията: Първоначално бяха доставени плочите на място. Бяха предвидени достатъчно, че да покрият площадката, плюс няколко резервни, които винаги се оставят като буфер. От Dias Playground се погрижиха да подготвят долния слой, за да се поставят плочките. Първо почистиха бетонния субстрат и подготвиха площадката за полагането на плочите. Те бяха монтирани бързо и ефективно, защото не се наложи допълнителен труд по бетонната подложка.

Завършена настилка на тераса за детска площадка с каучукови плочки

Предимства на каучукови плочки за детски площадки

Издръжливост и дълготрайност: Каучуковите плочи от DiasFlooring са гаранция за изключителна издръжливост и дълготраен комфорт. Те са проектирани да поемат интензивния трафик и игрите на децата, осигурявайки безпроблемна експлоатация за дълъг период.

Водоустойчивост и лесна поддръжка: Каучуковите плочи са водоустойчиви, което не само улеснява почистването, но и осигурява допълнително удобство за персонала на детския център.

Противохлъзгаща се повърхност: С интегрирана антислип функция, плочите гарантират безопасността на децата при всякакви атмосферни условия, включително и по време на влажни дни.

Завършен обект с каучукови плочки в черно и бяло

Dias Flooring доставяме настилки за спортни площадки, за спортни зали, но и за битови площи. Според случаите където има нужда от полагане на плочки при външни площи за спортни площадки работим с Dias Playground, които разполагат с екип и апаратура, за да реализират всеки един проект.

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button