Полагане на винилова настилка в учебни стаи в ЮЗУ Благоевград

Полагане на винилова настилка в учебни стаи в ЮЗУ Благоевград

Представяме успешно завършения проект по монтаж на винилова настилка в две учебни стаи на Благоевградския университет „Неофит Рилски“. Проектното предложение дойде от управлението на университета. Те се свързаха първо с нашата компания Dias Flooring, за да предложим специализирани винилови настилки, предназначени да подкрепят образователния процес на студентите.

Полагане на винилова настилка в учебни стаи в ЮЗУ БлагоевградОбектът, включваше няколко стаи, с обща площ от 420 квадратни метра. Изпълнението бе поверено на Dias Playground – компания с огромен опит в изграждането на вътрешни и външни настилки за

Изпълнението на настилката бе извършено със специално внимание към всеки детайл и съобразено с особеностите на всяко помещение. Виниловата настилка се явява изключително подходящ избор за учебни зали, предоставяйки издръжливост, лесна поддръжка и комфорт по време на учебния процес.

Полагане на винилова настилка в учебни стаи в ЮЗУ Благоевград

Предимства на виниловите настилки за вътрешно обзавеждане

Издръжливост: Виниловите настилки предлагат висока степен на издръжливост, устойчивост на трафик и удари, което ги прави подходящи за интензивно ползвани учебни помещения.

Лесна Поддръжка: Специалната обработка на виниловите настилки ги прави лесни за почистване и поддържане, което е важно за учебни среди.

Комфорт и акустична Изолация: Виниловите настилки предоставят комфорт по време на учебния процес и същевременно осигуряват добра акустична изолация в стаите.

Антистатичност и санитарни Изисквания: Виниловите настилки отговарят на антистатичните и санитарните изисквания, което е от значение в учебните помещения.

Полагане на винилова настилка в учебни стаи в ЮЗУ Благоевград

Подготвянето на учебните помещения с висококачествена настилка е от съществено значение, създавайки комфортна и мотивираща среда за студентите. Такава обстановка подпомага подобряването на образователния процес и стимулира активното участие в учебните занимания.

Ако и вие имате подобни строителни предизвикателства или нужда от нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме на разположение, за да доставим винилови настилки, каучукови настилки, настилки от изкуствена трева и други настилки за реализирането на най-различни проекти.

Референцията да доброто изпълнение от „ЮЗУ Неофит Рилски“ след изпълнението на задачата.

Полагане на винилова настилка в учебни стаи в ЮЗУ Благоевград

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button