Полагане на каучукови плочи при детски кът в София

Полагане на каучукови плочи при детски кът в София

Фирмата Dias Flooring успешно помогна за реализиране на проекта за изграждане на детски кът в град София, като достави каучукови плочи. В сътрудничество с Dias Playground проектът се осъществи с цел предоставяне на безопасно, издръжливо и лесно поддържаемо покритие за децата по време на игра. Днес изискванията към детските игрални площи са все по-завишени, така че както настилката, така и нейното полагане трябваше да са съобразени с безопасността, функционалността и приятните часове на децата навън.

Особености на обекта и инсталация на каучуковите плочи

Детският кът, с обща площ от 45 квадратни метра, беше успешно изграден от опитния екип за детски площадки на Dias Playground, специализиран в създаването на спортни настилки. Каучуковите плочи, предоставени от Diasflooring – вносител на най-качествените спортни настилки в страната, бяха използвани за покритието.

Изпълнението на проекта включваше предварително почистване и подготовка на повърхността, след което внимателното полагане на висококачествените каучукови плочи, осигуряващи изключителна издръжливост на удари. Този вид настилка е специално проектиран, за да предпазва децата от наранявания по време на игра и активност.

Полагане на каучукови плочи при детски кът в София

Предимства на каучуковите плочи за дески игрални площи

Каучуковите плочи се отличават с устойчивост на удари и натоварвания, предоставяйки в същото време мека и комфортна повърхност за игра. Те са лесни за почистване и поддръжка, което ги прави идеален избор за детски кътове.

Допълнителното пространство за игра предлага възможности за разнообразни забавления, като пързалки и други детски игри. Този детски кът е планиран в близост до игралната площ, предоставяйки цялостно и функционално решение за децата.

Ако имате нужда от изграждане на подобни обекти, свържете се с нас.

Dias Flooring и Dias Playground с гордост продължават да предоставят качествени и безопасни решения за детски площадки и спортни площи.

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button