Подмяна на настилки в училище в град Перник

С изпълнението на този проект за подмяна на настилки в училище в град Перник, ние от Dias Flooring затвърдихме отношението си към  образованието като център на вниманието, за осигуряването на съвременни и удобни условия за учене. 

Dias Flooring – професионално изпълнени настилки за училищна среда

Проектът, изпълнен от Dias Flooring, включваше замяна на настилките както в класните стаи, така и в коридорите на училището. След като бе избрана виниловата настилка като подходящо решение за този обект, екипът на Dias Flooring започна работата си със сериозно внимание към всеки детайл.

Подмяна на настилки в училище в град Перник

Проектът беше изпълнен сравнително бързо, поетапно със следните стъпки: оглед на обекта, избор на настилки, отстраняване на старите настилки, извозване на отпадъчния материал, подготовка на повърхностите в коридорите и класните стаи, инсталация на настилките, проверка на изпълнението и съвети за поддръжка към началството на училищното.

Изпълнения подмяната на настилките в училищния интериор

Един от ключовите фактори за успеха на проекта бе персонализираният подход на фирмата спрямо специфичните нужди на училището. Професионалистите от екипа първо извършиха подробен анализ на средата и изискванията на обекта, предложиха най-подходящите решения и гарантираха изпълнението им в срок и с високо качество.

Подмяна на настилки в училище в град Перник

След това бяха избрани винилови настилки за този проект, които предлагат не само издръжливост и лесна поддръжка, но и разнообразие от дизайни и цветове, което позволява персонализиране на образователното пространство. Те са идеалното решение за училища, предоставяйки комфорт и безопасност за учениците и персонала.

Благодарение на професионализма и отдадеността на екипа на Dias Flooring, завършеният проект не само отговаря на очакванията на клиента, но ги надхвърля. Новите винилови настилки не само подобряват интериорния вид на училището, но и създават удобни и функционални условия за учене и работа.

Подмяна на настилки в училище в град Перник

С обновения си облик и подобрени условия за обучение, училището в град Перник се превръща в среда, в която учениците могат да се развиват и растат с увереност и вдъхновение. Благодарение на усилията на Dias Flooring, образователното пространство става по-добро и по-подходящо за нуждите на бъдещите поколения.

Можете да разгледате приложената галерия, за да видите в пълната извършения ремонт.

 

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button