Полагане на изкуствена трева за футболни игрища във Врачанско

футболно игрище с изкуствена трева

Dias Flooring сме специалисти в полагането на изкуствена трева за създаването на футболни игрища.

Можете да спортувате на изкуствена трева – и не е задължително тя да е от типа, подходящ за спортно игрище! Висококачествената, издръжлива на износване изкуствена трева не само изглежда чудесно, но и може да бъде идеалната повърхност за игра на деца и възрастни.

Футболните клубове, училищата и общините с ограничен бюджет ще оценят предимствата на инсталирането на модерна, техническа футболна настилка от изкуствена трева: лесна за поддръжка, издръжлива, надеждна, екологична и добре изглеждаща.

Футболно игрище от изкуствена треваСнимките показват направата на футболно игрище в село Хубавене и село Кунино. Двете села се намират в община Роман, област Враца.

Синтетичните футболни повърхности и тези от изкуствена трева са проектирани така, че да подобрят безопасността на играчите и да намалят нараняванията, които не ви позволяват да излизате на тревата. Равномерната повърхност запазва целостта си, а без коловози и неравности няма да предприемате толкова много падания и спъвания. Също така е по-малко вероятно да се подхлъзнете, като по този начин ще избегнете някои типични контузии, които може да се случат на футболен терен с естествена трева.

 

изкуствена трева за футболно игрище

Работата на нашите майстори бе доставката и полагането на изкуствената трева.

Макар демографската криза в северозападна България да е налице, едно от забавленията на хората е да играят аматьорски футбол. Това води до нуждата от направата на футболни съоръжения. При естествените футболни терени това увеличава разходите за поддръжка, а теренът неминуемо страда от удълженото време за игра, тъй като летните турнири сменят зимните състезания.

футболно игрище с изкуствена трева

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button