fatrafloor - винилови подови настилки

Fatrafloor

Чешката компания Fatra може да бъде сравнена само с най-големите производители на пазара на поливинилхлоридни (PVC), полиестерни и полиетиленови продукти. Производството се базира на най-съвременни технологии за обработка на пластмаса в заводи в чешката държава, като служителите наброяват  внушителното число 1200.

Fatra предлага най-добрите продукти и специализирани решения, съобразени с клиентите, които се простират отвъд производството, за да обхванат развойни дейности и консултантски услуги, като продават продукти в 49 страни по света. Обработените материали включват PVC-P, PVC-U, LDPE, HDPE, EVAC, PP, PET и ABS. Иначе казано подови настилки от същите материали, хидроизолационни продукти, продукти за опаковане и изолация, продукти за производство на стоки за бита.

fatrafloor: vizualizer foto

През последните години над 70% от производството на компанията заминава за международните пазари, като ние от DiasFlooring сме българската компания, която работи изключително с настилки на Fatra. Ние предлагаме решенията на компанията за битови сгради, за производствени площи, за публични сгради, комерсиални и търговски площи; сгради със специално предназначение и изисквавния като училища, детски градини, медицински заведения и болници, лаборатории.

Секцията на компанията, която се занимава конкретно с подови настилки облицовки се нарича Fatrafloor и предлага продукти в следните категории. PVC подови покрития, винилови плочки и винилови дъски, плаващи винилови настилки, стенни облицовки и завършващи аксесоари за инсталация на същите.

Винилова подова настилка на ролки

Поради високата си устойчивост, дълъг експлоатационен живот и достъпна цена, PVC (поливинилхлорид) все още е много търсен материал. Затова Fatra произвеждат за домакинствата хомогенни и хетерогенни PVC настилки.

Първата се формира само от един слой, което осигурява почти идентични характеристики като хетерогенна настилка с износващ се слой. Хомогенните плочки се обработват по технологията, осигуряваща им затворена повърхност. Втората настилка се състои от три слоя – износващ, носещ слой и подложка. Дебелината на износващия слой определя коефициента на натоварване и следователно предназначението на същата.

винилови ролкови настилки

Специалните ролкови PVC настилки LINO се монтират лесно. Отличават се с висока устойчивост на износване, не изискват специални грижи, контактът с вода не предизвиква неприятни последствия и е подходящ за системи за подово отопление и за хора с алергии. Продуктовата база LINO включва още PVC плочки за под и PVC настилки с електроизолационни свойства.

LVT винилови плочи

винилови плочки

Fatrafloor обръщат внимание на пода като един от най-важните моменти в дизайна на всеки интериор. Виниловите настилки печелят благоразположението на все повече хора, главно заради супер модерната си изработка с много атрактивен външен вид и минималната поддръжка, в това качество се вписват моделите LVT плочи. Те напълно отговарят на тези характеристики, като добавят още химическата устойчивост на повърхността, много ниското ниво на шум, пригодност за подово отопление или устойчивост на подовата настилка срещу влажна среда.

Виниловите плочки могат да се използват както в частния, така и в търговския сектор. Те осигуряват висок комфорт при ходене, който се дължи на висококачествената шарка на подовата повърхност. Можете да избирате от богатата гама от декорации. Луксозното изживяване в производствената линия са виниловите плочки Thermofix и Imperio. Моделите се означават като LVT плочи, защото освен качествата, които ги съпътстват, те създават несравним луксозен интериор.

LVT плочи на клик

Структурата на виниловите подове се нарежда сред най-качествените подови настилки в света, главно благодарение на отличните характеристики. Сред моделите на Fatrafloor са настилките, които се захващат с клик система. Това са предимно плочки или дъски, които имат съединителна връзка за прикрепване една към друга и се монтират без залепване. Можете да ходите по пода по време и веднага след монтажа. Плочите се отличават с антибактериално покритие, изключителна звукоизолация, бърз и лесен монтаж. Монтират се и върху системи за подово отопление, а перфектният дизайн е това, което остава видимо за очите.

Те съчетават иновации в структурата на подовата настилка, страхотния опит на професионалистите на Fatra и съвременните тенденции в интериорния дизайн. Серията предлага метода за нанасяне на винил върху пода на практика с едно щракване. Сериите FatraClick, RS-click или WELL-click просто позволяват такава инсталация.

плаващи клик настилки

Виниловите подове са подходящи за всякакви помещения, които смятат за тяхната висока устойчивост. Затова ги предлагаме за кухни, антре, трапезарии, но и за всекидневни. Те обаче могат да се използват и в търговски помещения. Не изискват изключителна поддръжка; редовните почистващи препарати са достатъчни.

Услугите на DiasFlooring

винилова настилка за заведение

В нашия сайт предлагаме голяма база с продукти на FatraFloor, описани и изложени със снимков материал, така че да се ориентирате в базата с продукти. Описанията предлагат информация за конкретното предназначение на дадения модел, а снимковият материал дава представа за използването на плочките в среда или за различните цветови решения. Оттук насетне остава само една стъпка до подходящия избор. След като харесате модела, който да пасва на вашия идеен проект, свържете се с нас, за да ви дадем още повече информация.

Актуални продукти на Fatrafloor

Селекция Fatra LINO винилови ролкови настилки 1,5 м

Селекция Fatra LINO винилови ролкови настилки 2 м

Селекция LVT плочи

Селекция LVT плочи на клик