Защо виниловата настилка е толкова популярна

NFE-Wood

В този текст подходихме малко по-нестандартно като събрахме предимствата и недостатъците на виниловата настилка не от специалистите, а от това, което имат като опит самите потребители.

Преди обаче да прочетете мнения от клиенти за винилови настилки, нека да припомним основните им качества, които ги правят толкова популярни. 

PVC подова настилка Fatra Extra SuperВинилът е най-популярната устойчива подова настилка, защото е с лесна поддръжка, водоустойчива е, рентабилна и дълготрайна. Продуктът също така има перфектния баланс от технически качества, така че когато ходите по него имате това търсено удобно усещане под краката. И благодарение на последните технологични постижения, днешният винил се предлага в широка гама от висококачествени, красиви покрития.

Но виниловите подови настилки имат своите недостатъци. Така че, независимо дали обмисляте да изберете винил или се чудите какво е необходимо, за да премахнете съществуващ винилов под, прочетете нататък един микс от мнения на клиенти за виниловите настилки.

Някога винилът се предлагаше само в големи тежки листове, но днешните ролкови модели, винилови плочки и планки са много по-лесни за поставяне без рязане или ползване на чукове, и опасни инструменти. Клиентите изказват задоволството си от това, че повечето марки сега предлагат „самозалепващ“ винил – просто подложката се отстранява и с натискане на място върху правилно подготвен под, винилът се инсталира.

Бележка: ако не се чувствате уверени, недейте да инсталирате виниловата настилка сами, защото изисква точно и преценено поставяне, така че да получите този перфектен естетически и функционален резултат, който търсите.


Сред най-силно открояващите се мнения в положителна посока е видът, който осигуряват виниловите настилки. Домакините често казват, че гостите, които идват в дома им не могат да различат пвц пода от естествения паркет например. Или пък не различават каменния ефект в настилката от предполагаемата истинска такава. Тази съвършена визия се дължи на новите технологии, с които несъмнено е свързана тази популярност на виниловите настилки.

От какво се оплакват обаче клиентите?

PVC подова настилка Fatra Extra SuperЕдно от най-често срещаните оплаквания е свързано с липсата на начална консултация – потребители, които не са избрали правилния модел за конкретното помещение. Това често води до желание винилът да се острани и ако той е от тези видове, които се премахват по-трудно, тогава има разходи и грижа за самото премахване. 

Както за всеки друг битов продукт, за виниловите настилки има много положителни мнения, но и някои оплаквания от страна на клиентите. За да сте в групата на доволните потребители, просто трябва да направите предварителна консултация, да прецените кой е правилният под за вашето интериорно пространство и да направите информиран избор.

3.8/5 - (5 оценки)
Call Now Button