Настилка от изкуствена трева при детска градина „Мечтател“

настилка от изкуствена трева

Следващите редове представят изпълнена настилка от изкуствена трева при детска градина „Мечтател“. Предложението към екипа на ДиасФлоринг дойде от ръководството на детската градина. Те имаха нужда от поставяне на настилка, която да улеснява достъпа до детската градина, която да има щадящи качества за децата докато играят, и да отговаря естетически на даденостите на самото място. В този смисъл, най-подходящият избор бе настилка от изкуствена трева. 

Етапи на работа за поставяне на настилката от изкуствена трева

Предлагаме ви разказ в снимки за етапите на изпълнение на настилката, от изчистването и подготовката на субстрата, до самото поставяне на изкуствената трева.

Първоначално нашият екип направи оглед на място и установи как да походи към обекта. Затруднение създаваше факта, че външното пространство на детската градина не беше равно и полегато. Затова първо пристъпихме към изработване на план за работа, който да улесни цялостно процеса.

Премахване на старата настилка

Първият етап от изпълнението бе премахването на старата настилка. След като това се направи, се откри субстрат съставен от пясък и малки камъчета.

почистване на настилка

Почистване на субстрата и подготовка за поставяне на изкуствена трева

Субстратът бе почистен основно и заравнен, за да може да се подготви за поставянето на изкуствената трева. Екипът ни на място положи усилия това да стане бързо и безпроблемно.

Настилка от изкуствена трева при детска градина "Мечтател"

Доставка на ролките изкуствена трева

Третият етап се състоеше в доставянето на място на ролките изкуствена трева и подготовката за тяхното полагане. Снимката показва заравнения терен и първата ролка, която се разгъва при обекта.

Настилка от изкуствена трева при детска градина "Мечтател"

Инсталация на настилка от изкуствена трева

Следващият етап изпълнението бе изцяло свързан с полагането на настилката, така че тя да изглежда като безшевно пространство от една цялостна настилка. Снимките показват визуално как изглеждаше обекта в различните му зони след поставянето на настилката от изкуствена трева.

Първата снимка показва захождането от високата част на двора към по-ниската зона.

Настилка от изкуствена трева при детска градина "Мечтател"

Втората снимка показва изглед от ниската част към един от входовете на детската градина.

Настилка от изкуствена трева при детска градина "Мечтател"

Третата фотография показва изпълнението при пързалката за децата.

Настилка от изкуствена трева при детска градина "Мечтател"

Тази фотография показва интегрирането на настилката спрямо други обекти, които са част от външната част на детската градина.

 

Настилка от изкуствена трева при детска градина "Мечтател"

Изпълнението на екипа ни специалисти от Диас Флоринг бе безупречно и детската градина получи решението за двора. Настилката от изкуствена трева благоприятства ходенето в двора на обекта, играта на децата, естетическата визия на цялото пространство и същевременно намалява грижите по поддръжката на двора. Ако и вие имате нужда от поставяне на настилка при ваш обект, свържете се с нас чрез сайта.

 

 

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button