Изкуствена трева за баскетболно игрище в Чешнегирово

Баскетболно игрище за изкуствена трева

Полагане на изкуствена трева за баскетболно игрище в Чешнегирово.

Баскетболът се нуждае от повърхност, която осигурява предсказуемо отскачане и минимално поглъщане на енергия, за да се запази потокът на играта – принцип, който е от решаващо значение при оценката на настилката на игрището. Изкуствената трева, която често се избира заради своята издръжливост и ниски разходи за поддръжка, има различна ефективност, когато става въпрос за спорт. Дизайнът на повърхността, най-вече ударната подложка под тревните влакна, оказва влияние върху поведението на топката.

Макар че традиционно изкуствената трева е по-малко предпочитана за баскетбол поради различната динамика на отскока в сравнение с игрищата от твърда дървесина, напредъкът в материалите и конструкцията предизвика преоценка на нейната пригодност.

спортна настилка от изкуствена трева

Характеристиките на изкуствената трева оказват влияние върху баскетболния отскок и динамиката на играта.
Опитът и представянето на играчите се влияят от повърхността, на която играят.
Инсталирането и поддръжката на изкуствената трева влияят на потенциала ѝ като спортна повърхност.

Ако предпочитате всички останали предимства на изкуствената трева и ви харесва идеята за баскетболно игрище с изкуствена трева, тогава да, нашият екип може да ви помогне да намерите подходящата настилка с нисък косъм, с която ще може да се играе. Монтирането на изкуствена трева за баскетболно игрище в училищния двор в село Чешнегирово.

баскетболна настилка от изкуствена трева

Работата на майсторите от Dias Flooring бе свързана с доставката и полагането на изкуствената трева върху баскетболно игрище, както и разчертаването.

 

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button