Деца на двора

изкуствена трева от диас флоринг

изкуствена трева за всеки двор

Имате деца или вашето бебе току-що е проходило и се чудите дали изкуствената трева на двора или терасата у дома може да бъде вреден за него? Отговорът е не.

Предимства на изкуствената трева

Изкуствената трева има много предимства както за вашето бебе, така и за вас.
Едно от основните предимства на изкуствената трева, освен прекрасен вид и мекота, е лесната поддръжка. Не изисква усилия и това ще бъде много полезно в ранните години на вашето дете.

Защо изкуствената трева е предимство за вашето бебе?

Знаем, че в първите години всяка ситуация може да бъде проблем и риск за вашето бебе. Ето защо в Realturf са предвидили всички ситуации:
Изкуствена трева е напълно синтетична и затова няма опасност децата ви да намерят малки насекоми, които живеят естествено в тревата, а  и не могат да бъдат ухапани.

Ако бебето ви се научи да пълзи или ходи, можете да сте спокойни, тъй като високите температури не загряват стръковете на изкуствената трева. Разработена е технология Fiberfresh за поддържане влагата между влакната, което намалява температурата на повърхността.

Благодарение на технологията MaxDrain вашите деца няма да се намокрят или да се изцапат след дъжд.
Децата трудно се задържат на едно място. Обикновено тичат, подскачат, играят и разбира са падат. Но можете да сте спокойни, защото изкуствената трева е мека, дебела и еластична.

Коя изкуствена трева препоръчваме?

От Realturf препоръчват изкуствена трева с къси стръкове, тъй като тя е специално разработена за пространства с много трафик. Този вид трева е устойчив и ще позволи на децата ви да тичат на воля и да играят цял ден.
Realturf е световен лидер в производството за изкуствени треви и нееднократно и получавал награди за качество и сертифициран произход. Производителят държи на качеството и непрекъснато разработва и внедрява нови технологии в своите продукти. А главната цел е да задоволи нуждите на клиенти по целия свят.
Моля, свържете се с нас и ние ще ви улесним живота.

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button