Детайл акрилна спортна настилка, изисквания към основата

acrylic-1

Детайл акрилна спортна настилка, изисквания към основатаПравилният избор на основа на външна спортна площадка гарантира добрите технически характеристики на спортната настилка и нейната дълготрайност. Разбира се има много фактори, които влияят на вземането на решение за основата. Ето нашите препоръки, които можете да имат наум, ако изграждане акрилна настилка.

Асфалтът е по-добрата основа за монтаж на акрилни и полиуретанови спортни настилки в сравнения с бетон. Ако има възможност, разбира се предпочетете асфалта. Той е по-добър, защото задържа по-малко влага. Температурното разширение се отразява по-слабо на положената отгоре спортна настилка. Осигурете наклон от  0.7 – 1 % на повърността. Асфалта се полга престои поне 30 дни преди акрилната настилка, за да се изпарят съдържащите се в него химикали. Така ще се избегнат образуване на балончета по спортните покрития или отделяне на подложка.

Асфалтът трябва да е положен върху добре уплътнена трошено каменна основа поне 25 см, на един слой от 6 до 8 см. Трябва да съдържа фини и груби агрегати (гранулометрия до 15 мм) като асфалта, използван за изграждане на пътища.

Наклонът трябва да е 0.5 – 0.6 %. Задържането на дъждовна вода (в локви) е недопустимо. Вода се отвежда в канализацията или друга подходяща отводнителна система.

Детайл каучукова спортна настилка: изисквания към основата

Свържете се с нас за консултация, ще предоставим и чертежи (.dvg).

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button