Колко е дълъг живота на изкуствената трева

изкуствена трева за детска площадка

изкуствена трева за двор

Всеки си задава този въпрос, когато иска да купи изкуствена трева. Истината е, че продължителността зависи от приложението й: тревата в дома не се използва по начина, по който се използва на игрището, отколкото използването на спорт.

Продължителност на живот на изкуствената трева за спорт

Във всички тези случаи можем да кажем, че прогнозният живот е 10 години и зависи от честотата и интензивността на играта.
Друг важен фактор е поддръжката. Поддръжката не е лукс, а необходимост, за да се наслаждавате на игрище в перфектно състояние за по-дълго време. След 10 години трябва да помислите за промяна на тревата, защото състоянието й се променя и се променят спортно техническите й характеристика.
Спортна колекция

Продължителност на живот на градинската изкуствена трева

Моделите за градина не изискват толкова грижи и поддръжка, колкото изкуствените треви за спорт. Не се нуждаете от никакви машини или специализиран персонал. Все пак би било добре да измиване с вода и да почиствате с четка от време на време, понякога и да използвате някакъв продукт за почистване на изкуствена трева. Минимални усилия и това ще удължи живот на изкуствената трева.

Можем да препоръчаме продуктът RealSmell Enzymatic Cleanser. Благодарение на тройния си ефект, той не само ще почисти тревната настилка, но и ще намали натрупването на статично електричество и ще даде на повърхността мирис на прясно нарязана трева.

Продължителността на живот на изкуствената трева за ландшафтно оформление е по-дълъг, отколкото в спортните треви, и варира от 12 до 15 години в зависимост от използването и поддръжката.

Колекцията ни от треви е идеална за градини, тераси, басейни или покриви. Загуба на цвят, причинена от UV лъчи или хлор, е минимална. Освен това моделите изкуствена трева на Realturf са огнеустойчиви, така че можете безопасно да я поставите до барбекюто.
Градинска колекция

А домашните любимци?

Домашните любимци са добре дошли в градини, озеленени с моделите на Realturf. Нашите продукти, като Oasis или Terranova, са третирани с антибактериални продукти, за да предотвратят развитието на бактерии в градината. За да почистите животинските отпадъци, използвайте RealSmell Enzymatic Cleaner. Оставете го да действа няколко минути и го почистете с четката, за да може тревата да остане права. Препаратът почиства и елиминира лошите миризми и произвежда бактериални ензими, които действат за разграждане на органичната материя. След нанасяне тревата ще има приятен аромат.

Ако следвате тези съвети, вашата градина ще бъде блестяща за по-дълго време.

Ако се нуждаете от повече информация за нашите продукти, не се колебайте да се свържете с нас. Ще улесним живота ви.

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button