Изкуствена трева за детски площадки с ударопоглъщащ ефект

Тенис корт с изкуствена трева

Децата обичат да прекарват свободното си време в игри и на открито. Вече говорихме за предимствата от избор на изкуствена трева в градини, тераси и спортни игрища. Но сега е време да поговорим за детските площадки.

Дали Realturf е добър за тях? Отговорът е да! Realturf разполага с изкуствена трева в широка гама от цветове, подходяща за детски площадки, паркове, училища и др.

площадка с изкуствена треваФункции за изкуствена трева за детска площадка

  • Изкуствената трева за детска площадка гарантира най-безопасната повърхност. Монтира се върху ударопоглъщаща подложка Realpad, която ще намали нараняванията при падания на децата и предлага най-новата разработка за настилка за детски площадки.
  • Моделът Color Kids има двоен дренаж, която бързо ще отведе течности и мръсотия. Двоен дренаж, двойно почистване.
  • Моделът ColorKids е пожаробезопасен – тревата няма да се запали.
  • Освен това, съставът на влакната в тази гама от изкуствени треви разсейва електростатичния заряд във влакната и не се натрупва върху настилката.
  • И накрая, моделът ColorKids не задържа бактерии, тъй като влакната му са третирани с антибактериални продукти. Така че не е нужно да се притеснявате дали децата ви играят боси на тревата.

Основни предимства на ColorKids изкуствена трева за детски зони

Изкуствената трева ColorKids има много предимства за детските площадки, особено ако я сравним с гумени продукти на пазара в днешно време. Три от основните предимства, които нашите клиенти ценят повече са:
1. Икономилност

ColorKids е по-евтин от каучуковите настилки. В допълнение подложката Realpad  може да се монтира върху уплътнена земна настилка. Това ще намали общите разходи за монтаж.
2. Изпълнение

Настилката е перфектна система, защото изкуствената трена ще запази подложката с течение на времето. Когато изкуствената трева се износи, няма да е необходимо да се променя цялата система. Ударната подложка ще бъде запазена, може да се подмени само тревната настилка и така че да се спестят средства.

изкуствена трева
3. Оформление

ColorKids ще остави въображението да лети. Площадката може да се оформи по различен и уникален –  различни форми, цветове и дори персонализирани лога в детската площадка на вашите деца.
4. Цветове на изкуствена трева

Изкуствена трева ColorKids се предлага в син, зелен, жълт, черен и червен цвят. Това е забавен начин да украсите парк, детска площадка на училище, детска площадка или дори закрита стая в дома си. Гамата от цветове е 100% безопасна за малките. Всяко дете ще иска да играе в нашата изкуствена трева!

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button