Изберете изкуствена трева около басейна

изкуствено тревно покритие около басейна

Лятото е на прага и все повече хора търсят прохладата и свежестта на басейна. А какво по-хубаво от това около водата да има зеленина. Но тревните площи се поддържат трудно, създават неудобство заради пръстта и бурените, което пък влияе на чистотата и поддръжката на водата.

А вие искате, когато излезете от басейна, да стъпите сигурно и без да се нараните и  търсите добър избор, който може да спести пари и време за вас. Търсеният продукт е изкуствена трева за басейни. Кое е най-подходящото за това? Има ли специален вид изкуствена трева за басейни?

По-долу ще намерите някои основни препоръки.

Критерии за избор изкуствена трева около басейн

Не всички видове изкуствена трева са проектирани да бъдат разположени около плувен басейн. Ето няколко съвета, които трябва да следвате, за да изберете най-походящата изкуствена трева:

  1. Устойчивост на хлор и почистващи продукти. Използването на тези вещества не трябва да уврежда изкуствената трева. В Realturf са разработили технологията Longlife, която дава по-дълъг живот на влакната. Градина ще бъде блестяща за по-дълго време.
  2. Нехлъзгава. Много е важно кракът да не се хлъзга върху изкуствената трева. В Realturf произвеждат най-висококачествените влакна в това отношение.
  3. Отводняване. Изкуствената трева трябва да има добро оттичане и бързо да се изсушава, това е особено важно за пространството около басейна. Продуктите на Realturf произведени по технологията MaxDrain имат двойна дренажна система и водата се оттича наистина бързо.
  4. Възстановяване на влакната. Имате надуваем или сглобяем басейн? Искате да сложите градински мебели около него? Когато приберете или пренаредите всичкото това обзавеждане и оборудване от градината или терасата си, изкуствената трева трябва да възстанови първоначалния ви вид само с едно минаване с подходяща четка. Благодарение на технологиите BodyShape и MaxRecover продуктите на Realturf са меки, еластични и освен това възстановяват максимално влакната. Комбинацията от различни полимери гарантира, че стръковете винаги ще са изправени.
  5. Пожарна безопасност. Освен шезлонги и чадъри, до басейна може би има барбекю. Можете да сте спокойни, защото изкуствената трева на Realturf е произведена според изискванията за негоримост и пожарна безопасност.

Видове изкуствена трева за басейни

В нашата колекция за градини предлагаме широка гама от модели изкуствена трева и можете да намерите подходящите и за басейни.

пътека през изкуствено тревно покритиеЗа градини и пространства около басейни с интензивна употреба ви препоръчваме да изберете най-доброто възстановяване на стръковете в модела Oasis.

Имате и домашни любимци у дома? Препоръчваме Terranova като модел, който е добре дрениран. Той е подходящ за градини, зони за игра с домашни любимци, частни и обществени басейни, зелени площи, балкони и покривни тераси.

Ако имате деца, тогава трябва да изберете най-добрата мекота. Предлагаме ви ColorKids. Той е най-добрият избор за деца. Освен това тази колекция има прекрасна гама от цветове. Няма да знаете кой да изберете!

Предимства на изкуствената трева за градини на открито

Защо е добра идея да поставите изкуствена трева в градината? Това са някои предимства:

Спестявате усилия и време. Няма да ви се налага да косите и поливате моравата. Само малко вода и бързо минаване с твърда четка от време на време ще са достатъчни, за да я запазите градината в перфектно състояние.

Устойчивост на климата. Изкуствената трева ще изглежда добре и ще е готова за използване при всякакво време. Не се нуждае от дъжд или слънце, не съхне, не пожълтява.

Дълготрайност. Изкуствената трева ще издържи поне 10 години с малко поддръжка. Просто трябва да следвате съветите на производителя.

Екология. Не се нуждае от никакви торове. За почистването й е нужна много по-малко вода отколкото за поливане на естествената трева. Така че продуктите са напълно екологични.

Изкуствената трева Realturf ви позволява да имате естествен вид около басейна си с много предимства. Не се съмнявайте в това!

Моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да изберете най-добрия вариант за вашите нужди

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button