Новата гама винилови настилки на Farta

Новата гама винилови настилки на Farta

Fatra, един от най-големите производители на винилови настилки в Европа, представи тази есен своята нова колекция. Производителят разширява своята гама както с настилки за домашна употреба, така и във високия клас професионални настилки. Новите разцветки са съобразени с модерния интериорен дизайн. Все по-търсени напоследък са настилките с дървесни разцветки, които в изпълнение на Fatra, наподобяват до съвършенство естествените материали. Колекцията NFE Mars залага на имитация на дървени подове. Колекцията NFS Wega е традиционна и е имитация на корк, камък и дърво.

Любителите на индустриалния дизайн ще открият портфолиото на виниловите настилки освен добре познатата серия NFE Grit и новата NFE Comet, имитираща бетон. Нови свежи цетови комбинации мога да се открият в сериите NFE Sparkle и NFS Virgo. Те придават на интериора еднакъв тон в приятни цветови нюанси.

Производителят е обновил и по-старите си колекции хетерогенни винилови настилки, хомогенните винилови плочи и стенните покрития. Освен типичните за Fatra ролки от 1.5 м, вече се предлагат ролкови настилки с ширина 2 м. Разбира се, тук на помощ идват и въведени нови технологии и линии за производство с по-голям капацитет и внимание към околната среда.

Новата гама винилови настилки на FartaВ крак със съвременните хигиенни стандарти, новите настилки на Fatra имат гореният слой, създаден с UV-втвърдяващ се PUR лак. Втвърденият PUR лак повишава устойчивостта на повърхността към химикали, улеснява поддръжката и придава по-атрактивен вид. Завършващият лак е обработен по метода SILVER block – това е технология за добавяне на сребърни съединения. Присъстващите в тях сребърни йони стават постоянна част от настилката и създават постоянна защита от микроорганизми. Защитата Silver е тествана и потвърдена от независима лаборатория с съответствие с международния стандарт ISO 22196:2011.

Настилките на Fatra създават топлина и неподражаем уют. Жилището и офиса, цялото вътрешно пространство оживява в разнообразието от дизайнерски решения за домове, офиси, училища, здравни заведения, хотели, ресторанти, и дори за производствени помещения от леката индустрия. Можете да разгледате колекцията от продукти на нашата страница.

Източник: fatra.cz

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button