Silver Knight елиминира повече от 99.99% от вирусите

пвц винилова настилка

Silver Knight елиминира повече от 99.99% от вируситеУникалната повърхност на SilverKnight е високоефективна не само срещу най-устойчивите бактерии, но и срещу вируси. Това е сертифицирано от последния ни независим лабораторен тест (TCNA Product Performance Testing Laboratory). Според теста, направен съгласно стандарта ISO 21702, повърхността на серията Silver Knight унищожава 99,99% от коронавирусите. С използването на повърхности Silver Knight е възможно да се създаде най-хигиеничната среда, дори в зони с висок риск от инфекция като болници, учебни заведения и др.

Трябва да отбележим, че цялата гама на винилоните покрития SilverKnight притежава тези характеристики. С подовите и стенните покрития SilverKnight средата, които изгпаждате, ще бъде максимално безопасна. При това без да е нужно допълнително използване на дезинфектанти и химикали, които пък са възможен източник на алергии, а и са допълнителен разход. 

Винилоните покрития Grabo SilverKnight са разработено с помощта на патентованата технология TECH Surface. Тя предлага решение за най-значимия здравословен проблем – разпространение на инфекции в болниците. Grabo SilverKnight е много повече от обикновена винилова настилка – това е първата фотокаталитична самодезинфекцираща повърхност, която е идеален избор за всяка област в здравеопазването. Самодезинфекциращото свойство се осигурява от уникалната линия с двойна защита, съставена от частици Nano-Silver и Nano-TiO2. 

Продуктът Grabo SilverKnight се предлага в различни версии – подова, стенна и акустична.

източник: www.graboplast.com

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button