Винилова настилка – мнения на клиенти и специалисти

Винилова настилка - мнения на клиент

Дълготрайни и издръжливи

Виниловите настилки са дълготрайни и издържат на тежък пешеходен трафик. Те създават удобство под краката и намаляват шума, което може да бъде важно за собствениците на апартаменти със съседи отгоре и отдолу, семейства с деца или домашни любимци. Освен това винилът е по-евтин от много други настилки, лесен е за инсталиране и поддръжка.

Виниловите настилки са супер популярен тип подови настилки в наши дни, това ще го разберете и от мнението на хората. Повечето мнения ги определят за издръжливrя, леснr за почистване и поддържане. Много хора ги инсталират, защото са екологично чисти и спестяват значително разходи от най-различен тип. Има обаче някои недостатъци, с които хората се сблъскват, когато използват винил. Ето събрани повече мнения от хора, които са използвали винилови настилки.

Мнения за винилови настилки от цял свят

Мнения за виниловите настилки
Полагане на подова настилка

Мненията са събрани от форуми за домашни майстори от цял свят.  Едно такова е на човек, който живее във Стокхолм, Норвегия. Той казва, че е сложил луксозни винилови плочки на вилата край езеро, и че много му харесва! Той отбелязва, че това е лесен за почистване под, който заблуждава всичките му гости; те смятат, че пода е постлан с истинско дърво. Човекът е търсил винилни подови настилки, които се използват в болници и училища, за да се възползва от екстра качествата им, тъй като имал чувствителност към химикали. За него всяко евро от инвестицията си струва.

Фирма, предлагаща подови настилки, предлага винилни подови настилки и ето какво е мнението им. Да, изглеждат като дърво или камък, но няма излишни грижи за поддръжка. Лесен за инсталиране под, хората със сръчни ръце, могат спокойно да го положат сами. Специалистите по продажби посочват и голямата икономическа ефективност.

Кейти Гудинг разказва как сложила няколко винилови настилки, имитиращо травертин в перално помещение. Тя споделя, че продуктътпе издържлив и че е много доволна от него, освен това подчертава колко е евтин. Тя имала опит с предишни настилки, които имитират дърво, и не останалата доволна, но конкретно ефектът с имитация на травертин бил много добре направен. Затова съветваме потребителите да разглеждат внимателно моделите и да преценяват дали дадена настилка ще стои добре в техния интериор.

Кое да изберем за нашият дом – ролкови винилни настилки или луксозни винилови плочи?

луксозни винилови плочи
ролкови винилни настилки или луксозни винилови плочи

От това, което потребителите споделят, се разбира, че за домовете си те предпочитат много повече луксозни винилови плочи, докато в сгради от обществен характер се срещат повече ролкови винилни настилки. Не са малко случаите, при които хората се вдъхновяват да си купят винилова настилка за дома, след като си видели такава в болнично заведение или училище. 

В Европа мненията за винила като подова настилка също са положителни и съвпадат с това, което твърдят и на други места по света. Например, една жена била на гости на дъщеря си, която била инсталирала винилно подово покритие. Вкъщи тя имала паркет от дърво, докато дъщеря ѝ – винилова настилка с дървен декор. Тя направо ревнувала за това, че с минимална поддръжка и с две деца в къщата, подът изглеждал безупречно. Нещо, което не можело да се каже за естествения паркет в къщата на възрастната жена.

2.8/5 - (38 оценки)
Call Now Button